Huidprobleem

Rosacea

Heb je last van de symptomen van rosacea en zoek je effectieve oplossingen voor een rustige, egale huid?

Ontdek de zorg die jouw gevoelige huid verdient bij onze gespecialiseerde rosacea-behandelingen. Wij begrijpen de complexiteit van rosacea en bieden op maat gemaakte oplossingen om de symptomen te verminderen. Neem de eerste stap naar een kalme en stralende huid.

Wat is rosacea 

Rosacea is een huidaandoening waarvan we de oorzaak niet met zekerheid vast kunnen stellen. Het komt veel voor bij mensen van 30 jaar of ouder en we zien dat het vaak in de familie voorkomt. Bij Rosacea is er sprake van een rode huid, vaak gecombineerd met puistjes of bultjes. De huid kan jeuken of gevoelig zijn. Rosacea kan uiteenlopen van minimale klachten tot hele erge klachten en in sommige gevallen is er sprake van een combinatie met bijvoorbeeld oedeem (vochtophoping in de huid) of meer bindweefsel.

rosacea

Behandelen

Het behandelen van rosacea is een uitdaging omdat de exacte oorzaak onbekend is. We zijn wel op de hoogte van factoren die de symptomen kunnen verergeren, zoals blootstelling aan zonlicht, alcoholgebruik, en warmte. Bepaalde medicijnen en stress kunnen ook een negatieve invloed hebben op rosacea. De aandoening lijkt te worden beïnvloed door erfelijke aanleg en komt voornamelijk voor bij mensen van 30 jaar of ouder.

LEVEL 3

 

75 minuten     € 115,-

De strong pH resurfacing een zwaardere peeling voor active acne of veroudering van de huid. Deze kunnen alleen gebruikt worden op een huid die al gewend is aan de producten van pH formula
Dubbele reininging
Epileren
Start peeling incl bindweefsel massage
Uitreinigen
3 lagen strong resurfacing (zware peeling) op desbetreffende huid afgestemd
Skin booster
Masker op desbetreffende huid afgestemd
Serum
Dagverzorging met spf

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.