Even voorstellen

 

 

 

Sandra Ruttinger  

Eigenaresse & Medisch huidspecialiste

Het is mijn passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om zo tot een resultaat te komen die je zal verbluffen. Ik ben jouw adviseur voor daadwerkelijke huidverbetering. Dat is mijn drijfveer van mijn professionaliteit.

Huidverbeteringskliniek Image staat voor beauty en gezondheid op een hoger niveau. Ben je op zoek naar een schoonheidsbehandeling die echt resultaat biedt en niet alleen gericht is op ontspanning en verzorging? Dan ben je bij Huidverbeteringskliniek Image aan het juiste adres.

Het is mijn passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om zo tot een resultaat te komen die je zal verbluffen. 

Bij mij is de klant koning en adviseer ik altijd met persoonlijke aandacht en een plan van aanpak op maat.

Ik ben gespecialiseerd in: 

  • Chemische peelings
  • Acne behandelingen
  • Rosacae
  • Verminderen van pigment
  • Antiaging
  • Permanente make up

Om het verschil te kunnen maken, heb ik na mijn diploma Schoonheidsspecialist doorgeleerd voor medisch huidspecialiste. Door op hbo niveau geschoold te zijn, kan je soms voor medische behandelingen een gedeelte van de zorgverzekering vergoed krijgen. Door mijn kennis actueel te houden en de diversiteit aan producten en behandelingen up to date te houden, kan ik elk huidbeeld de beste zorg geven.

Mijn visie: “Kennis is macht”.

In mijn kliniek werk ik samen met een cosmetisch arts.

 

Onze kliniek

Onze nieuwe kliniek ligt in het centrum De Dijk van Middelharnis. Er is zowel voor als achter De Dijk gelegenheid tot gratis parkeren. (Leg wel een parkeerkaart neer). De kliniek heeft drie behandelruimtes die allemaal sfeervol zijn ingericht. Er is een ruimte waar je even kan genieten van een kopje koffie of thee en een ruimte waar een professionele intake wordt gehouden. 

De gehele kliniek is in 2024 geheel nieuw gebouwd en heeft een prachtige hotel chique uitstraling. Het is mijn droom om hier met meerdere disciplines een veelzijdige kliniek neer te zetten en hoop ik het gedeelte schoonheid met 1 of 2 collega’s te gaan uitbreiden.

 

Afspraak

Wat fijn dat je een afspraak wil maken! Je kan een afspraak maken door het formulier in te vullen. Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling. 

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kan je telefonisch contact opnemen via 06-16266244 of mailen naar info@imagekliniek.nl

adrie kroon

Adrie Kroon

Fysiotherapeut, acupuncturist, orthomoleculair voedingsdeskundige en hormooncoach

Mijn passie ligt in het helpen van mensen om op een natuurlijke manier hun gezondheid te verbeteren. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en luister altijd met veel zorg naar de verhalen van mijn cliënten. Samen kijken we naar de beste aanpak om jouw gezondheid te optimaliseren, zodat je vitaal ouder kunt worden en volop van het leven kunt genieten.

Dokter M. Abkhzr botox en fillers

Dokter M. Abkhezr

Cosmetisch arts

Sinds 2005 heeft Dokter Abkhezr duizenden operaties uitgevoerd. Naast zijn eigen kliniek werkt hij ook bij verschillende privéklinieken in Nederland en Duitsland. Om patiënten de hoogste kwaliteit te bieden bezoekt hij regelmatig esthetische congressen en trainingen over de hele wereld.

amber alferink

Amber Alferink

Stagiaire

Ik volg de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. Mijn passie ligt in het behandelen van klanten en hen blij te maken met mijn diensten. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding in Goes en ik sta bijna op het punt om deze af te ronden. Ik kijk ernaar uit om meer ervaring op te doen en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen door het behandelen van klanten.