Perfect Face

Pigmentverwijdering

Chronische zonschade, maar ook trauma, medicijngebruik, zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid of agressieve huidbehandelingen kunnen pigmentproblemen geven. Naast laserbehandelingen en peelings bieden wij effectieve MeLine pigmentbehandelingen: de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. 

Wat maakt MeLine zo uniek?

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. Dez combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese.

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Óók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals melasma kunnen veilig worden behandeld. De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken.

MeLine pigmentverwijdering

De kracht is het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigmentstofje

MeLine pigmentverwijdering

Welke soorten pigment zijn er?

Er zijn verschillende soorten pigment. Post-inflammatoire hyperpigmentatie kenmerkt zich door kleine, donkere vlekjes na ontstekingen aan de huid. Pigment kan ook ontstaan door krassen en wonden. Bij vrouwen met een zwangerschapsmasker (melasma) is het pigment meer verdeeld. De vlekjes komen vooral voor op de wangen, bovenlip en kin en het voorhoofd. Ouderdomsvlekken (lentigo solaris) zijn scherpe begrensde pigmentvlekken van enkele millimeters tot centimeters. 

Face treatment

Het behandeltraject van de Face Treatment bestaat uit gemiddeld 3-8 behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er afgewisseld tussen intensieve peelings en microneedling. Het peeling masker van MeLine zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen in het product hun werk kunnen doen. Op deze manier pakken we het pigment in alle lagen van de huid aan. Houd hierbij rekening met een downtime van gemiddeld 3-7 dagen waarbij de huid oncomfortabel aanvoelt en zal vervellen. In enkele gevallen duurt dit langer.

Het startpakket bevat de eerste 3 behandelingen van het behandeltraject. Na de laatste behandeling bekijken we of het gewenste resultaat is behaald. Is het gewenste resultaat nog niet bereikt, dan worden er extra behandelingen ingezet. Gedurende de hele kuur gebruik je thuis alle geadviseerde producten thuis om de behandelingen te ondersteunen en optimaal resultaat te behalen.

Spot treatment

De Spot Treatment is een behandeling waarbij we de pigmentvlek met de Cryopen behandelen. Hierdoor vormt er een korst op de plaats van de pigmentvlek.  Het genezingsproces duurt gemiddeld 4-8 weken.

Een pigmentvlek die behandeld kan worden met de Cryopen kun je herkennen aan de scherpe randen. Je zou er als het ware met een pen een lijntje omheen kunnen tekenen, denk bijvoorbeeld aan een ouderdomsvlek. 

Mocht na 1 behandeling het gewenste resultaat toch nog niet zijn bereikt, dan is het mogelijk een 2e behandeling te reserveren.

MeLine pigmentverwijdering

Bij welke huidproblemen kan MeLine worden ingezet?

  • Melasma (zwangerschapsmasker)
  • Ouderdomsvlekken
  • Sproeten
  • Post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigment na ontstekingen)
  • Zonschade
  • Donkere kringen rond de ogen

Het resultaat

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn (80%). Het nacht product dient na de kuur, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt. Na 8 maanden kan de MeLine indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen.

 

LEVEL 5

 

60 minuten     € 155,-

MeLine pigment behandelingen.
Een behandeling die uitsluitend bedoeld is voor huiden die de MeLine producten gebruiken of starten met de kuur
Reinigen
MeLine prep 
2 lagen peeling 
Decollete massage
Herstel creme
Afsluitende dagverzorging met spf

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.