Fantastisch resultaat

NeoGen Plasma

Ziet jouw huid er dof of mat uit, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor jouw huidwens! De tekenen van veroudering zijn het duidelijkst te zien in onze huid. Fijne lijntjes, rimpels, verslapping, onregelmatigheid van huidpigmentatie, verwijde haarvaten die leiden tot rode vlekken en droogte zijn allemaal tekenen van de effecten van de zon, wind en tijd.

Wat is een NeoGen  plasmabehandeling

De NeoGen stikstof plasma behandeling is dé technologie om jouw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL, chirurgische ingreep of behandeling met stroom. Plasma is de 4de staat van materie, in dit geval een vervorming van medische stikstof; gas dus! Dit plasma, gevormd uit medische stikstof, heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wondgenezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. Wij noemen dit een embryonale wondgenezing.

De warmte-energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kern het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. 

neogen plasma behandeling

De ultieme behandeling voor (acne)littekens

Hoe ziet een traject eruit?

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen of de huid en huidklacht geschikt is voor deze behandeling en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Ook zullen we andere behandelopties met je doornemen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bespreken we eventuele contra-indicaties, zoals medicatie of andere aandoeningen die het wellicht niet mogelijk maken om deze behandeling te ondergaan.

Daarna bespreken we uitgebreid welke producten je wel en niet kunt inzetten tijdens het gehele behandeltraject. En vertellen we met welke producten je de komende 2 weken je huid gaat voorbereiden, zodat deze in optimale conditie komt voor de Neogen behandeling.

Voordat het behandeltraject start, is het belangrijk dat je begint met de huidverzorging met producten van de salon. Als volgt wordt een peelingbehandeling aangeraden om een goed beeld te krijgen van jouw huidstructuur en het te behandelen huidgebied. Tijdens de volgende afspraak wordt er een plan gemaakt voor jouw huidwens en kijkt de specialist samen met jou of er een hoge- of lage energiebehandeling plaats gaat vinden en zal er uitleg geven worden over eventuele lokale verdoving.

De kuur bevat over het algemeen drie behandelingen en wordt gemiddeld om de vier tot zes weken ingepland. Echter is dat wel afhankelijk per persoon dus kan de tijd mogelijk verschillen. Na de volledige kuur van drie behandelingen wordt vaak na 1 tot 1,5 jaar weer een herhaling ingepland.

Direct na de behandeling is het belangrijk dat er 48 uur niks op- of tegen jouw huid aankomt, dus ook geen water. Het behandelde gebied ziet er de eerste uren vaak rood uit en vervolgens zal de huid gaan verkleuren maar dit zal binnen enkele dagen ook weer verdwijnen. Wanneer het schilferingproces start, mag je na 48 uur voorzichtig wat water in je gezicht splashen. Houd er tot slot rekening mee dat je na de behandeling sterke warmte voelt in je gezicht. Dit trekt meestal na een dag weer weg.

NeoGen is geschikt voor de behandeling of vermindering van

 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Pigmentvlekken
 • Zonschade
 • Melasma
 • Actieve acne
 • Acne littekens
 • Hypertrofische littekens
 • Striae
 • Zachte ooglid lift 
 • Porieverfijning
 • Egalisatie van de huid
neogen plasma behandeling

Het resultaat

Jouw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. Er is weer een verfijnde huid ontstaan waarbij ook eventuele acne littekens verdwenen zijn. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad, er is een egale verspreiding van de huid ontstaan.

Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemenen en geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten.

De medische stikstof is in te zetten bij indicaties als een lichte ooglidlift, actieve acne of acne littekens, bij melasma of andere vormen van hyperpigmentatie (dus vlekjes in het gezicht), zonschade, fijne lijntjes, rimpels en verslappingen van de huid of littekens. Dit alles zonder- of met minimale downtime.

Dus geen langdurig herstel zoals bij lasersystemen of chemische peelings!

LEVEL 7

 

45 minuten     € 375,-

Kuur van 3x incl pakket gelaatsverzorging €1350

De Neogen Plasma stikstof behandeling 
Ultime huidverbetering op hoog niveau 
Reinigen
Serum van hylaleron
Behandeling met de Neogen plasma

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.