Perfect Face

Permanente make-up

Permanente make-up laat je er op elk moment van de dag goed uitzien. Na een heerlijke nacht slapen heb je soms wat extra tijd nodig om je make-up in orde te brengen. Die extra tijd heb je niet altijd en de zin om met potjes en kwastjes aan de slag te gaan misschien ook niet echt. Permanente make-up kan dan uitkomst bieden. 

Waarom kies je voor permanente make-up?

Je kunt zo je eigen redenen hebben om voor een behandeling met permanente make-up te kiezen. Dit kan om je wenkbrauwen bij te werken, eventuele littekens te verhullen, een onduidelijke liplijn meer zichtbaar te maken of omdat je ’s ochtends géén zit hebt om uren voor de spiegel te staan. 

Permanente make-up laat je op elk moment van de dag er mooi en verzorgd uitzien. Het aanbrengen van make-up kan soms veel tijd vergen, in de loop van de dag vaagt het vaak ook nog uit. Permanente make-up kan dan de perfecte uitkomst bieden.

permanente make-up

Elk moment van de dag er mooi en verzorgd uitzien

permanente make-up

Waarom Swiss Color?

Huidverbeteringskliniek Image staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom werken wij met professionele producten waar wij volledig achter staan. Wij werken alleen met de meest zuivere en veilige producten. Swiss Color is het eerste pigment ter wereld dat vrij is van ijzeroxides en heeft een zeer hoge piment concentratie. Het grote voordeel hiervan is dat de pigmenten niet verkleuren na het plaatsen. De producten van Swiss Color bevatten bovendien geen conserveringsmiddelen, zijn hypoallergeen en bovendien getest in diverse onafhankelijke geaccrediteerde laboratoria.
Helaas zien wij dat er nog steeds veel permanente make-up specialisten zijn die werken met kankerverwekkende bestanddelen en andere schadelijke stoffen. Onze pigmenten zijn compleet synthetisch organische pigmenten, met de hoogste zuiverheid en vrij van ijzeroxides. Onze pigmenten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en kunnen toch optimaal worden opgenomen door de huid. Dit zorgt voor de mooiste en meest natuurlijke resultaten.

De voordelen van de Swiss Color filosofie

  • Geen ijzeroxides (dus geen blauwe of rode waas in wenkbrauwen)
  • Zeer kleurvast en een gelijkmatige vervaging
  • Geen geurstoffen toegevoegd aan het pigment
  • Betere stabiliteit in de huid
  • Fijner pigment soort

 

Hoe wordt de PMU aangebracht?

Om het beste resultaat te bereiken bestaat een PMU behandeling altijd uit 2 sessies, welke plaatsvinden met een tussenpose van 6 tot 10 weken.

Tijdens de eerste behandeling bepalen we nauwkeuring de vorm en hierna gaan we daadwerkelijk pigmenteren. De eerste behandeling duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Het pigmenteren wordt door de meesten nagenoeg als pijnloos ervaren. 

 

Na de behandeling is de pigmentatie altijd donkerder dan het uiteindelijke resultaat, hier hoef je dus niet van te schrikken, de kleur zal nog met 30-40% afnemen. Je ontvangt duidelijke uitleg over de verzorging van de pigmentatie. Bij wenkbrauwen en lippen ontvang je een verzorgingsproduct. Voor het allermooiste resultaat is het belangrijk het advies goed op te volgen.

Wenkbrauwen

Door de nieuwste technieken voor PMU is het mogelijk om prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren. PMU kan de vorm van de eigen wenkbrauwen corrigeren en “voller” doen lijken; dit kan gewoon in je natuurlijke haarkleur. Op ieder moment van de dag een verzorgd uiterlijk!

Powder Brow 

Heb je dunne, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen? De Powder Brow techniek wordt gezien als de meest gangbare en veilige permanente make-up techniek voor iedereen. De voordelen van deze techniek worden met behulp van de schaduwtechniek beschouwd als universeel en zijn dus vrijwel voor ieder huidtype geschikt. De Powder Brow techniek is de ideale vervanger van make-up en geeft een zachte poederschaduw weer. Tevens een prachtige oplossing bij wenkbrauwen die wat volume missen of waarvan de uiteinden weggevallen zijn. 

permanente make-up

Eyeliner

Voor een meer nadrukkelijke oogopslag is de permanente make-up eyeliner (eventueel met kleine wing) een ideale oplossing. Er wordt een heel strak lijntje getrokken waardoor je iedere dag een volle oogopslag hebt, ook is het mogelijk juist het poederige effect van een kohl lijntje te creëren voor een zachter effect. 

Altijd stralende ogen

Iedere dag stralende ogen en ontzettend handig voor als je veel sport, naar de sauna gaat of ’s ochtends gewoon lekker snel klaar wil zijn zonder al te veel tijd te besteden aan make-up.

Infralash

Een smalle of een wat vollere eyeliner, een strakke of juist een wat poederige potloodlijn? Je kunt ook kiezen voor de infralash techniek. Deze techniek geeft een subtiele pigmentatie tussen de wimperhaartjes. Dit geeft een vollere oogopslag en kan zowel boven als onder gezet worden.

 

Kies voor kwaliteit

Ik heb heel bewust gekozen voor het werken met Swiss Color. De pigmenten bieden garantie op absolute topkwaliteit permanente make-up. Ik heb een volledig erkende opleiding Allround Permanent Make-up Specialist afgerond bij SkinQuip, de vakschool voor Permanente Make-up. In Nederland is het verplicht om als PMU specialist met apparatuur te werken waar een hygiëne module in geplaatst kan worden. Bij iedere behandeling wordt een nieuwe steriele naaldmodule gebruikt. Huidverbeteringskliniek Image is GGD gecertificeerd en voldoet aan alle hygiëne eisen. Huidverbeteringskliniek Image is aangesloten bij de Nederlandse organisatie voor Veilige PMU Nederland, zo ben je verzekerd dat je door een gespecialiseerde  en goedopgeleide specialist wordt behandeld.

PERMANENTE MAKE-UP

 

Infra-lash, powder brow, eyeliner, full lips. Kijk hier voor de prijzen en boek een behandeling naar keuze.

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.