Huidprobleem

Pigment

Door veelvuldige blootstelling aan de zon kunnen er donkere verkleuringen op je huid of donkere kringen onder je ogen ontstaan. Dit noemen we pigmentvlekken of ook wel hyperpigmentatie. Wij behandelen pigmentvlekken effectief en met mooie resultaten. We helpen je graag naar een egale en stralende huid.

Wat is pigment?

Pigmentvlekken zijn lichte tot donkere vlekken op de huid, die de huid een onregelmatig uiterlijk geven. Pigmentvlekken kunnen op het gehele lichaam voorkomen, waarbij het met name gezien wordt in het gezicht.

Pigmentvlekken geven de huid een ongelijkmatige, vlekkige teint. Hierdoor lijkt de huid al gauw veel ouder en donkerder. Pigmentvlekken worden veroorzaakt door een overmatige productie van melanine: het stofje dat verantwoordelijk is voor de huid- en haarkleur – het pigment.

Pigmentvlekken kunnen diverse oorzaken hebben. De belangrijkste oorzaken zijn:

  • Zon blootstelling: Overmatige zonblootstelling aan de zon of zonnebank kan leiden tot zonschade, waarbij de teint een ongelijkmatig uiterlijk krijgt.
  • Hormonen: Hormonen kunnen zorgen voor een disbalans, die de productie van pigmentcellen stimuleren en pigmentvlekken achter kunnen laten. De anticonceptiepil en medicijnen kunnen dezelfde pigmentproductie aanwakkeren.
  • Beschadiging van de huid: Beschadigingen, zoals (acne)ontstekingen, wondjes of huidbeschadiging, kunnen pigmentcellen aantasten, wat kan leiden tot donkere vlekken op de huid nadat de ontsteking weggetrokken is. Vooral getinte en donkere huidtypes hebben hier vaak last van.

 

Pigment & behandelingen

We beginnen altijd met een uitgebreid intakegesprek. We maken een huidanalyse en foto’s en stellen je een aantal vragen. Zo krijgen we een goed beeld van je huid. Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op.

  • Me-Line behandeling
  • pH formula behandeling
  • NeoGen plasme behandeling
  • Needling
  • Cryopen

 

We kijken continu of we de gewenste resultaten behalen met de behandeling en waar nodig sturen we bij. Het is echt heel belangrijk om je huid thuis goed te verzorgen met de voorgeschreven producten. Op die manier zijn de behandelingen in onze kliniek het meest effectief en kunnen we samen werken aan een stralende en egale huid!

LEVEL 3

 

75 minuten     € 115,-

De strong pH resurfacing een zwaardere peeling voor active acne of veroudering van de huid. Deze kunnen alleen gebruikt worden op een huid die al gewend is aan de producten van pH formula
Dubbele reininging
Epileren
Start peeling incl bindweefsel massage
Uitreinigen
3 lagen strong resurfacing (zware peeling) op desbetreffende huid afgestemd
Skin booster
Masker op desbetreffende huid afgestemd
Serum
Dagverzorging met spf

LEVEL 5

 

60 minuten     € 155,-

MeLine pigment behandelingen.
Een behandeling die uitsluitend bedoeld is voor huiden die de MeLine producten gebruiken of starten met de kuur
Reinigen
MeLine prep 
2 lagen peeling 
Decollete massage
Herstel creme
Afsluitende dagverzorging met spf

LEVEL 5

 

80 minuten     € 155,-

Forlle’d behandeling met speciaal masker
Dubbele reiniging met penseel massage
Extra reiniging.
Lightning serum
Peeling afgestemd op desbetreffende huidtype 
Uitreinigen
Biopure serum afgestemd op de behoefte van de huid
Massage 
Speciaal masker op basis van platinum (glow) of p-effect (lifting)
Serum met platinum of p-effect
Oogcreme
Afsluitende dagverzorging met spf

LEVEL 7

 

45 minuten     €375,-

De Neogen Plasma stikstof behandeling 
Ultime huidverbetering op hoog niveau 
Reinigen
Serum van hylaleron
Behandeling met de Neogen plasma

Kuur van 3x incl pakket gelaatsverzorging €1350

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.