Stralende jonge huid

Needling

Het alternatief voor een facelift. Wij bieden  diverse huidverbeterende behandelingen aan, zo ook Nano- & Microneedling. Deze behandelingen zijn bewezen effectief. Hieronder vertellen we je alles over de verschillen en hoe de behandelingen eruitzien.

Wat is Nano needling? 

Nanoneedling is een non-invasieve manier van needling. Dit betekent dat de naaldjes de huid niet ingaan, maar de dode huidlaag verwijderd wordt. Deze pijnloze behandeling zorgt ervoor dat serums & werkstoffen beter worden opgenomen. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, wordt de huid optimaal gehydrateerd, daarnaast zorgt het ervoor dat je huid meer gaat stralen, fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar worden en verfijnt het de huidstructuur.

Tijdens de nanoneedling behandeling maakt de huidspecialiste met een speciaal apparaatje microscopisch kleine gaatjes in je huid. De naaldjes zijn dunner dan een mensenhaar. Vervolgens brengt de huidspecialiste een serum aan, dat door de gaatjes extra goed wordt opgenomen door je huid. Daarna kalmeert ze je huid met een masker en brengt hydraterende crème aan. De behandeling doet geen pijn, het is hooguit een beetje gevoelig.

needling

Het resultaat

Nanoneedling is effectief voor verschillende huidproblemen. We noemden er al een aantal, zoals een gedehydrateerde huid, doffe en vale huid, fijne lijntjes rond je ogen, huidveroudering en grovere huidstructuur. Na de behandelingen zie je al snel resultaat. Een egalere teint, meer volume en een huid die straalt. In combinatie met de door ons geadviseerde thuisverzorging voor thuis houd je je huid gezond en stralend!

needling

Voor wie is Nano needling?

Nanoneedling kan worden ingezet bij verschillende huidcondities. Vanwege de non-invasieve behandeling is nanoneedling zelfs geschikt voor de gevoelige huid en geschikt om het hele jaar door te doen, dus ook in de zomermaanden.

Daarnaast kan nanoneedling worden ingezet bij:

 • Lijntjes en oppervlakkige rimpeltjes
 • Gedehydrateerde huid
 • Doffe, vale huid
 • Grove huidstructuur

Wat is Micro needling?

Microneedling is een super effectieve behandeling om je huid te laten stralen. Naarmate je ouder wordt neemt het collageen in de huid af. Dit zorgt ervoor dat het volume van de huid minder wordt. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een pen met een naalden cartridge. Doordat de naaldjes gecontroleerd en loodrecht de huid in gaan, komt de wondgenezing op gang en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een serum, wat zorgt voor ultieme huidverbetering.

De behandeling is niet geheel gevoelloos. We beginnen op het voorhoofd wat vaak een van de gevoeligste plekken is. De diepte van de naalden kan worden ingesteld van 0.25 mm tot 1.5mm, dit wordt bepaald aan het te behandelen gebied en jouw pijngrens. Ondanks de gevoeligheid is de behandeling prima te doen. Na de behandeling heb je eigenlijk (op microscopisch/ niet zichtbaar niveau) een schaafwond op het gezicht. Dit resulteert in een rode, schrale, gevoelige en iets gezwollen huid. Dit trekt binnen een paar dagen weer weg, het is daarbij heel belangrijk dat je huidverzorgingsinstructies van ons opvolgt.

needling

Hoe vaak kun je behandelen?

Microneedling kan na 1 behandeling al zichtbaar verschil maken, maar voor optimaal resultaat raden wij een kuur aan van 3 tot 6 behandelingen. Het interval van de behandelingen is dan 4-6 weken. Samen maken we hiervoor een behandelplan en kijken wat jouw behandelwens nodig heeft voor een goed resultaat. 

needling

Voor wie is Micro needling?

Microneedling kan worden ingezet bij verschillende huidcondities:

 • Lijntjes en rimpels
 • Doffe, vale huid
 • Grove huidstructuur
 • Acne littekens
 • Littekens
 • Pigmentvlekken
 • Striae

Het verschil tussen nanoneedling en microneedling

Het verschil tussen microneedling en nanoneedling zit vooral in hoe diep de naaldjes in de huid doordringen. Nanoneedling blijft meer aan de oppervlakte van je huid, terwijl je met microneedling tot in de diepere huidlagen komt. Dat maakt nanoneedling een laagdrempelige vorm van huidverbetering. Een voordeel ten opzichte van microneedling is dat je na afloop geen downtime hebt in de vorm van een rode of schilferige huid en je dus direct weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden. Goed om te weten: deze behandeling kun je het hele jaar door ondergaan. Je hoeft geen rekening te houden met de zon. Ook als je zwanger bent is deze behandeling mogelijk. 

LEVEL 4

 

60 minuten     € 135,-

Needling of nanoneedling behandeling 
Dubbele reiniging Epileren
Peeling
Needling of nano needling incl skin boosters en serums Sheet masker Afsluitende dagverzorging met spf 

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.