Perfect Face

pH formula 

Peelings zijn onmisbaar als je de huid wilt verbeteren of verjongen.  pHformula gaat nog een stap verder en richt zich op het vernieuwen van de huid. Hierbij brengen wij de werkstoffen dieper in de huid om de huidvernieuwing te stimuleren. Het merk pHformula is speciaal ontwikkeld om huidproblemen op te lossen.

Meer dan een peeling 

pHformula peelings zijn bijzonder effectief en geven opzienbarende resultaten op korte termijn. Deze unieke wetenschappelijke combinatie van dermatologische ingrediënten, bieden de meest uitgebreide herstellende oplossingen voor huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

De behandelingen werken samen als een soort netwerksysteem en geven de huid vele voordelen zoals algehele conditieverbetering, verbeterde uitstraling en totale huidverbetering en geven hoogstaande resultaten. De huid wordt sterker en ziet er jonger uit. De peelings zijn pijnloos en niet irriterend. Na de eerste behandeling zal uw huid er al frisser en gezonder uitzien.

 

Onmiddellijk zichtbaar effect

Wat is resurfacing peeling?

Een chemische peeling werkt alleen aan de oppervlakte van de huid. Een resurfacing peeling werkt tevens dieper in het weefsel. pHformula is zo samengesteld dat het ook werkstoffen in de huid getransporteert. Wat is resurfacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Behandelingen

Anti ageing

Specifieke tekenen van huidveroudering behandelen. De behandeling bevordert de collageen productie en stimuleert de cellen diep in de huid, het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de doffe huid weer stralend en repareert de zonneschade op de huid. De huid wordt sterker, gladder en krijgt een mooiere uitstraling.

Pigmentvlekken/Zwangerschapsmasker

Hyperpigmentatie is een overproductie van melanine die wordt veroorzaakt door de zon, hormonen of ontstekingsreacties. Verschillende vormen van hyperpigmentatie kunnen succesvol behandeld worden met de huidvernieuwende behandeling van pHformula. De peeling egaliseert de huidskleur, vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en zonschade.

Acne

De pHformula peeling krijgt de acne ontsteking snel onder controle. Het vermindert snel littekens van acne, talgophopingen en puistjes. De huid word zichtbaar egaler. De peelings verminderen het risico op acne-littekens en revitaliseren de huid.

Couperose / Rosacea

Een effectieve behandeling voor chronische roodheid, couperose en rosacea. Rosacea is een chronische aandoening die gepaard gaat met roodheid van de huid en vaak met kleine papels (ontstekingen) die puistjes kunnen worden. De pHformula peeling vermindert couperose en rosacea of extreme roodheid en gaat ontstekingen tegen. Een vitamine A en C boost voor de huid.

Het resultaat

Een optimaal gehydrateerde en egale huid is de basis voor een gezonde en stralende huid. Al na 1 pHformula peeling geniet je van een mooi en stralend resultaat. Om de huid langdurig te verbeteren en het huidverouderingsproces maximaal te vertragen adviseren wij om een behandelkuur in te plannen. Wij kunnen een persoonlijk behandelplan voor je opstellen en de juiste producten voor thuis adviseren om zo een maximaal en langdurig resultaat te behalen.

Westdijk 8

3241 GT Middelharnis

06 16266244

info@imagekliniek.nl

Volg je mij?

Behandelingen

NeoGen Plasma

Definitief ontharen

Pigmentverwijdering MeLine

Cryopen behandeling

pH formula peeling

Permanente make-up

Cosmetisch arts

Huidproblemen

Tarieven

Over ons

Contact

Openingstijden

Maandag             09.00 – 21.00

Dinsdag               09.00 – 13.00

Woensdag           09.00 – 21.00

Donderdag          09.00 – 21.00

Vrijdag                  Gesloten

Zaterdag              Gesloten

Zondag                 Gesloten

Copyright © 2023 Huidverbeteringskliniek Image