Direct resultaat

Cryopen

Heb jij last van fibromen, ouderdomswratjes of andere goedaardige huidoneffenheden? Met de CryoPen kan je gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen, ouderdomswratten, gewone wratten zoals voet- en handwratten behandelen, maar ook pigmentvlekken die ontstaan door zon en xanthelasma c.q. cholesterol-opeenhoping rond de ogen en verdere goedaardige huidletsels.

Wat is een Cryopen behandeling?

 De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Het weefsel sterft af door de bevriezing waardoor er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats komt.

Een CryoPen verwijdert dus met vloeibare stikstof huidletsel als pigmentvlekken, wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken waarna er weer gezond weefsel ontstaat. De Cryopen werkt tot op de millimeter nauwkeurig en zo kunnen we zeer precies te werk gaan en blijft omringend, gezond weefsel onaangetast.

Vaak behalen we al na één behandeling prachtig resultaat en ontstaat er weer een egale en gezonde huid.

Behandeling van ongewenst huidweefsel

De Cryopen wordt ingezet voor het behandelen van

  • Wratjes
  • Steelwratjes (fibromen)
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomswratjes
  • Ouderdomsvlekken
  • Moedervlekken

Behandeling met de Cryopen

We zullen de te behandelen huid doorgaans 2 keer bevriezen met de CryoPen om alle cellen goed te kunnen behandelen en ongewenst huidweefsel te kunnen verwijderen. De behandeling duurt niet langer dan een paar seconden. Je kunt een stekend gevoel ervaren. De CryoPen is dus niet een geheel pijnloze behandeling maar bij deze behandeling is er geen verdoving nodig. Het is belangrijk dat je tijdens de behandeling de pijn aangeeft, mede om de dieptewerking te bepalen.

Na de behandeling wordt de huid rood en enkele dagen later donkerrood tot zwart en komt er een korst. De korstjes moeten er vanzelf afvallen, dit duurt ongeveer 2 weken. Daarna is de huid extra gevoelig voor zonlicht. Krab niet aan de korstjes om littekens en pigmentverschuiving te voorkomen. De huid is extra gevoelig voor zonlicht, daarom is het belangrijk de huid te beschermen met zonnebrandcrème.

 

Het resultaat

Het effect van een CryoPen behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om te herstellen, waardoor het uiteindelijke resultaat pas na 14 dagen goed zichtbaar is. Bescherm de behandelde huid goed tegen invloeden van buitenaf en UV straling, tot wel 4 weken na de behandeling.

Westdijk 8

3241 GT Middelharnis

06 16266244

info@imagekliniek.nl

Volg je mij?

Behandelingen

NeoGen Plasma

Definitief ontharen

Pigmentverwijdering MeLine

Cryopen behandeling

pH formula peeling

Permanente make-up

Cosmetisch arts

Huidproblemen

Tarieven

Over ons

Contact

Openingstijden

Maandag             09.00 – 21.00

Dinsdag               09.00 – 13.00

Woensdag           09.00 – 21.00

Donderdag          09.00 – 21.00

Vrijdag                  Gesloten

Zaterdag              Gesloten

Zondag                 Gesloten

Copyright © 2023 Huidverbeteringskliniek Image