Acne, veel jongeren maar soms ook volwassenen krijgen op een bepaald moment last. Het is niet raadzaam om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te gaan experimenteren, omdat het een ernstig huidprobleem kan worden. Het is daarom heel belangrijk om in een vroeg stadium een Medische huidspecialist te raadplegen. En daar bent u bij Huidverbeteringskliniek Image aan het juiste adres. Met ons medische producten van pHformula bereiken wij fantastische resultaten. Ik ben de acne specialist in Sommelsdijk, Middelharnis, Dirksland, Nieuwe-Tonge, Oude-
Tonge en verdere dorpen gelegen op Goeree Overflakkee. We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid.

Er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Het komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug. Acne ontstaan doordat dode huiscellen de ingang van de huidplooien vernauwen of blokkeren . De talg hoopt zich op in de poriën samen met vetzuren en bacteriën. Doordat de talg niet weg kan scheurt een poriën en ontstaat er een ontsteking in het omliggend gebied een puistje. Het kan door vele als zeer storend ervaren gevonden worden.

Behandelplan

Een behandelplan is nodig om een mooi resultaat te bereiken, een intake vooraf is daarom ook nodig. Samen gaan we bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor u. Ik heb met pHformula behandelingen en producten zeer goede resultaten behaald! Voor iedere behandeling geldt dat ze het meeste resultaat hebben als u uw huid thuis de juiste gereedschappen geeft door middel van de juiste huidverzorging. Hiermee versterk je de werking van de behandelingen en blijven de resultaten langer zichtbaar.

Ziektekostenvergoeding acne behandeling

Ik werk volgens de regels van de ANBOS en ben in het bezit van de specialisatie Acne, waardoor vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is. Afhankelijk van uw polis kan deze behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. De acnebehandeling wordt bij de meeste zorgverzekeringen wel vergoed. Twijfelt u of dat ook u geldt? Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Acne behandeling

30 min € 45,00
45 min € 75,00
60 min € 89,95
75 min € 95,00

Gratis intake

De klant is koning! Ik adviseer altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke budget! Ik geef een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken.
 
Gratis intake Contact