Fantastisch resultaat

Forlle’d behandelingen

Ziet jouw huid er dof of mat uit, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor jouw huidwens! De tekenen van veroudering zijn het duidelijkst te zien in onze huid. Fijne lijntjes, rimpels, verslapping, onregelmatigheid van huidpigmentatie, verwijde haarvaten die leiden tot rode vlekken en droogte zijn allemaal tekenen van de effecten van de zon, wind en tijd.

Wat is een NeoGen  plasmabehandeling

De NeoGen stikstof plasma behandeling is dé technologie om jouw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL, chirurgische ingreep of behandeling met stroom. Plasma is de 4de staat van materie, in dit geval een vervorming van medische stikstof; gas dus! Dit plasma, gevormd uit medische stikstof, heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wondgenezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. Wij noemen dit een embryonale wondgenezing.

De warmte-energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kern het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. Direct na de behandeling wordt er een dun laagje medische vaseline aangebracht om te zorgen voor een zo goed mogelijk herstelproces.

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

Hoe ziet een traject eruit?

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen of de huid en huidklacht geschikt is voor deze behandeling en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Ook zullen we andere behandelopties met je doornemen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bespreken we eventuele contra-indicaties, zoals medicatie of andere aandoeningen die het wellicht niet mogelijk maken om deze behandeling te ondergaan.

Daarna bespreken we uitgebreid welke producten je wel en niet kunt inzetten tijdens het gehele behandeltraject. En vertellen we met welke producten je de komende 2 weken je huid gaat voorbereiden, zodat deze in optimale conditie komt voor de Neogen behandeling.

Voordat het behandeltraject start, is het belangrijk dat je begint met de huidverzorging met producten van de salon. Als volgt wordt een peelingbehandeling aangeraden om een goed beeld te krijgen van jouw huidstructuur en het te behandelen huidgebied. Tijdens de volgende afspraak wordt er een plan gemaakt voor jouw huidwens en kijkt de specialist samen met jou of er een hoge- of lage energiebehandeling plaats gaat vinden en zal er uitleg geven worden over eventuele lokale verdoving.

De kuur bevat over het algemeen drie behandelingen en wordt gemiddeld om de vier tot zes weken ingepland. Echter is dat wel afhankelijk per persoon dus kan de tijd mogelijk verschillen. Na de volledige kuur van drie behandelingen wordt vaak na 4 of 5 jaar weer een herhaling ingepland. 

Direct na de behandeling is het belangrijk dat er 48 uur niks op- of tegen jouw huid aankomt, dus ook geen water. Het behandelde gebied ziet er de eerste uren vaak rood uit en vervolgens zal de huid gaan verkleuren maar dit zal binnen enkele dagen ook weer verdwijnen. Wanneer het schilferingproces start, mag je na 48 uur voorzichtig wat water in je gezicht splashen. Houd er tot slot rekening mee dat je na de behandeling sterke warmte voelt in je gezicht. Dit trekt meestal na een dag weer weg. 

NeoGen is geschikt voor de behandeling of vermindering van

 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Pigmentvlekken
 • Zonschade
 • Melasma
 • Actieve acne
 • Acne littekens
 • Hypertrofische littekens
 • Bevallingslittekens
 • Striae
 • Ooglift (onder en boven)
 • (donker / blauwe) verkleuring onder de ogen
 • Porieverfijning
 • Egalisatie van de huid

Het resultaat

Jouw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. Er is weer een verfijnde huid ontstaan waarbij ook eventuele acne littekens verdwenen zijn. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad, er is een egale verspreiding van de huid ontstaan.

Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemenen en geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten.

De medische stikstof is in te zetten bij indicaties als een lichte ooglidlift, actieve acné of acné littekens, bij melasma of andere vormen van hyperpigmentatie (dus vlekjes in het gezicht), zonschade, fijne lijntjes, rimpels en verslappingen van de huid of littekens. Dit alles zonder- of met minimale downtime. Dus geen langdurig herstel zoals bij lasersytemen of chemische peelings!

Westdijk 8

3241 GT Middelharnis

06 16266244

info@imagekliniek.nl

Volg je mij?

Behandelingen

NeoGen Plasma

Definitief ontharen

Pigmentverwijdering MeLine

Cryopen behandeling

pH formula peeling

Permanente make-up

Cosmetisch arts

Huidproblemen

Tarieven

Over ons

Contact

Openingstijden

Maandag             09.00 – 21.00

Dinsdag               09.00 – 13.00

Woensdag           09.00 – 21.00

Donderdag          09.00 – 21.00

Vrijdag                  Gesloten

Zaterdag              Gesloten

Zondag                 Gesloten

Copyright © 2023 Huidverbeteringskliniek Image