Voor het hele lichaam

Definitief ontharen

Wil je niet steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is het tijd voor de laserontharing. De Soprano ICE Titanium Laser is de meest effectieve ontharingslaser. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is het ook pijnloos en is er geen kans op huidbeschadigingen.

Pijnloos ontharen met de Soprano ICE Titanium laser

De Soprano ICE Titanium beschikt namelijk over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die ervoor zorgt dat de behandeling veilig en pijnloos verloopt. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere pulsen. De warmte wordt daarmee geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmte opbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt.

Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE Titanium kunnen we nu ook donkere huidtypes behandelen, echter moeten de haartjes wel pigment bevatten. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onderin het haarzakje vernietigt. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien.

 

definitief ontharen

Pijnloos, veilig & effectief

De revolutionaire Soprano ICE heeft door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano ICE is hierbij verkozen tot het beste ontharingsplatform.

definitief ontharen

Wat is laser ontharen?

Laserontharing is een effectieve manier om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Niet voor niets dat laser ontharen steeds meer aan populariteit wint. Bij zowel vrouwen als ook bij mannen.

We zijn ons steeds meer bewust van hoe we er bijlopen. Gladde benen, mooie gelaserde baarden, we willen er allemaal keurig bijlopen. Geen gedoe en nooit meer scheren, epileren of waxen. Laser ontharen is pijnloos en effectief met de Soprano ICE Titanium laser. 

Laserontharing voor elk huidtype

De Soprano Laser is de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen. Het zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort, licht en donker (mits de haartjes pigment bevatten). De innovatieve laserkop en verkoelende gel zorgen in combinatie met de wijze waarop wij de laser hanteren, voor een pijnloze behandeling.

definitief ontharen

Het resultaat

Het resultaat van het ontharen met de Soprano Laser is vrijwel altijd definitief maar kan wel per persoon verschillen, onder meer afhankelijk van huid- en haartype. Toch zijn de meeste van onze klanten vaak na 8 tot 10 lasersessies uitbehandeld. Dit is een indicatie zoals wij die ook aan onze toekomstige klanten geven. Echter, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Elk mens is immers uniek.

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.