Huidprobleem

Overbeharing

Ontsnap aan ongewenste haargroei met onze geavanceerde laserbehandelingen. In onze huidkliniek bieden we doeltreffende oplossingen voor overbeharing, waarbij we gebruikmaken van state-of-the-art laserapparatuur. Vertrouw op onze ervaren professionals voor veilige en effectieve behandelingen, zodat je afscheid kunt nemen van ongewenste haartjes en een zijdezachte huid kunt verwelkomen.

Overbeharing 

Overbeharing kan zich manifesteren op verschillende manieren, waarbij twee veelvoorkomende vormen te onderscheiden zijn: hypertrichose en hirsutisme. Hypertrichose betreft bovenmatige haargroei op plekken waar al natuurlijke haargroei aanwezig is.

Hirsutisme treedt op wanneer vrouwen haargroei ontwikkelen op plekken waar doorgaans alleen mannen haren hebben. Dit omvat gebieden zoals de bovenlip, wangen, kin, hals, rond de tepels, op de borst, rug, buik en liesstreek. Ook de haargroei op armen en benen kan intenser zijn, met dikkere haren. In bepaalde mate is lichte hirsutisme normaal, vooral na de overgang, waarbij vrouwen vaak hun ‘snor’ scheren en fijne haartjes op de kin ontwikkelen.

Indien er geen hormonale oorzaak is vastgesteld, zijn er twee hoofdmethoden om overtollig haar te verwijderen: depilatie en epilatie. Depilatiemethoden, zoals scheren, harsen of het gebruik van ontharingscrèmes, verwijderen het haar op een punt in de haarschacht. Bij epilatie wordt het haar inclusief de haarzak verwijderd of vernietigd, waardoor de follikel permanent wordt uitgeschakeld.

 

Voor donkere haren zijn IPL (Intense Pulsed Light) of laserbehandelingen ideaal. Deze methoden richten zich op de pigmentcellen in de haarwortels en zetten licht om in warmte. Voor lichte haren is elektrische epilatie de meest geschikte optie. Hierbij wordt elk haartje individueel behandeld met behulp van een dunne naald en stroom.

Bij ernstig hirsutisme, waarbij sociale en medische noodzaak aanwezig is, kunnen behandelingen zoals laserontharing en elektrische epilatie in het gezicht mogelijk vergoed worden. Controleer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding, afhankelijk van je verzekeringspakket en eventuele aansluiting bij erkende beroepsverenigingen zoals Anbos en Medisch Huidspecialist.

Pijnloos ontharen met de Soprano ICE Titanium laser

De Soprano ICE Titanium beschikt namelijk over een gepatenteerde ‘in motion’ lasertechniek die ervoor zorgt dat de behandeling veilig en pijnloos verloopt. Bij deze techniek wordt, in tegenstelling tot andere apparaten, niet in één keer een hele hoge energie op één plaats afgegeven (wat pijn veroorzaakt), maar een lagere energie in meerdere pulsen. De warmte wordt daarmee geleidelijk opgebouwd en het behandelgebied wordt minder belast. De totale warmte opbouw is lager, maar door dit langer aan te houden wordt eenzelfde resultaat bereikt.

Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE Titanium kunnen we nu ook donkere huidtypes behandelen, echter moeten de haartjes wel pigment bevatten. Dit komt omdat deze laser niet alleen op het pigment werkt, maar ook de eiwitten onderin het haarzakje vernietigt. Zo zorgt de laser dat het haarzakje de voedende eigenschappen verliest waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien.

 

Pijnloos, veilig & effectief

De revolutionaire Soprano ICE heeft door haar unieke eigenschappen de Aesthetics Awards gewonnen. Veel gerenommeerde organisaties uit de medische/cosmetische sector nemen deel aan dit evenement en de Soprano ICE is hierbij verkozen tot het beste ontharingsplatform.

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Westdijk 8

3241 GT Middelharnis

06 16266244

info@imagekliniek.nl

Volg je mij?

Behandelingen

NeoGen Plasma

Definitief ontharen

Pigmentverwijdering MeLine

Cryopen behandeling

pH formula peeling

Permanente make-up

Cosmetisch arts

Huidproblemen

Tarieven

Over ons

Contact

Openingstijden

Maandag             09.00 – 21.00

Dinsdag               09.00 – 13.00

Woensdag           09.00 – 21.00

Donderdag          09.00 – 21.00

Vrijdag                  Gesloten

Zaterdag              Gesloten

Zondag                 Gesloten

Copyright © 2023 Huidverbeteringskliniek Image