Huidverbeteringskliniek Image staat voor beauty en gezondheid, mét nadruk op huidverbetering.

Bent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling die echt resultaat bied en niet alleen gericht is op ontspanning of verzorging?

Het is mijn passie om met jou samen te werken aan je huid en je adviezen te geven over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen om tot huidverbetering te komen! Dit doen we van zowel buiten als binnen uit.

Bij mij is de klant koning en adviseer ik altijd met persoonlijke aandacht en een plan van aanpak op maat.

Mijn visie is: ”kennis is macht”.

Daarom heeft u niet te maken met een gewone schoonheidsspecialiste maar met een medisch huidspecialiste . Door op HBO niveau geschoold te zijn kunt u soms voor medische behandelingen een gedeelte van de zorg verzekering vergoed krijgen. Door mijn kennis actueel te houden en de diversiteit aan producten en behandelingen up to date te houden kan ik elk huidbeeld de beste zorg geven.

Ik ben gespecialiseerd in chemische peelings, acne, rosacae, pigmentvlekken en antiaging, door op HBO-niveau behaalde specialisaties.

Hierdoor kunnen behandelingen soms geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekering.

In mijn salon werken ik samen met een cosmetisch arts een voeding deskundige en een bewegingsdeskundige.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, behandeltarieven of het ophalen van producten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06 16266244 of vul hier ons contactformulier in.