Gezondheid & Vitaliteit

Adrie

Als fysiotherapeut, acupuncturist, orthomoleculair voedingsdeskundige en hormooncoach ben ik toegewijd aan het bevorderen van jouw gezondheid en welzijn. Met een jarenlange ervaring in mijn praktijk in Oud-Beijerland ben ik nu beschikbaar voor consulten bij Huidverbeteringskliniek Image en sta ik klaar om je te begeleiden op jouw pad naar een gezonder leven.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen om op een natuurlijke manier hun gezondheid te verbeteren. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en luister altijd met veel zorg naar de verhalen van mijn cliënten. Samen kijken we naar de beste aanpak om jouw gezondheid te optimaliseren, zodat je vitaal ouder kunt worden en volop van het leven kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar verlichting van pijn, het herstellen van balans in je hormonen, het verbeteren van je voedingspatroon of het bevorderen van algemeen welzijn, ik sta voor je klaar om je te ondersteunen op jouw gezondheidsreis.

 

– Adrie Kroon –

 

 

Consult

Bij mij ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan medische klachten, waarbij ik me richt op het verbeteren van jouw algehele gezondheid en welzijn. Of je nu worstelt met hormonale onevenwichtigheden, aanhoudende vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, huidaandoeningen of gewrichtsaandoeningen, ik sta voor je klaar om je te begeleiden naar een betere gezondheid.

 

Bloedtest

Wil jij meer inzichten krijgen in jouw gezondheid en de oorzaken van jouw klachten? Met een bloedtest ontdek je waar hormonale disbalansen, verstoringen en tekorten vandaan komen. Deze test biedt waardevolle informatie over jouw lichaam en kan helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl.

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage worden de spieren met een zachte druk gemasseerd. Hierdoor kunnen niet alleen de spieren maar ook de geest tot rust komen. Opgebouwde spanning kan op deze manier weg vloeien.

Een ontspanningsmassage is een natuurlijke manier om spanning te verlichten. Door de zachte aanrakingen kom je zelf uit je gespannen houding wat resulteert in een gevoel van verlichting en herstel. 

Massages werken ook preventief. Regelmatig een ontspanningsmassage nemen zorgt dat stress makkelijker losgelaten kan worden en minder snel opgeslagen word in het lichaam.

De druk van een massage kan ten alle tijden op jouw wensen worden aangepast.

Tijdens en onmiddellijk na een ontspanningsmassage ervaar je de gunstige invloed ervan. Een ontspanningsmassage kan zorgen voor:

 • Een betere bloedcirculatie
 • Zuivert je lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
 • Sneller spierherstel
 • Herstelt spierkrampen en geeft je verloren spierkracht terug
 • Maken verkrampte spieren weer los
 • Zorgt voor meer bewegelijkheid
 • Geeft je extra energie
 • Versterkt je immuunsysteem
 • Verhoogt je natuurlijke weerstand
 • Vermindering stress
 • Tegen depressie werken
 • Minder vermoeid gevoel
 • Een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en ene vlotte stoelgang
 • Brengt je hormonen weer in evenwicht
 • Zorgt voor een betere concentratie en een sterker zenuwstelsel
 • Maakt je minder vatbaar voor bijvoorbeeld verkoudheden, griep en infecties van je luchtwegen zoals bronchitis

 

 

Sportmassage

Sportmassage is een krachtige massagevorm die de bloedsomloop stimuleert. Hierdoor gaat er meer zuurstof naar je spieren. De massage zorgt er ook voor dat de afvalstoffen die tijdens het sporten zijn ontstaan, sneller worden afgevoerd, waardoor je sneller herstelt. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

 

De naam sportmassage kan misleidend zijn, want ook iedereen die tijdens zijn of haar werk zware fysieke inspanning levert, heeft er baat bij. Denk bijvoorbeeld aan mensen die in de bouw werken of aan verhuizers die hun rug zwaar belasten. Maar ook kantoormedewerkers kunnen baat hebben bij deze vorm van massage, bijvoorbeeld bij nek- en/of schouderklachten.

ONTSPANNINGS-

MASSAGE

 

30 minuten     € 35,-

60 minuten     € 60,-

SPORTMASSAGE

 

 

30 minuten     € 35,-

60 minuten     € 60,-

CONSULT HORMONEN

 

45 minuten €60,-

Bloedtest €75,-

Zullen we gewoon even appen?

Wij begrijpen dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen. Boek dan hier een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling

Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het het ophalen van producten of inwinnen van advies, kan je binnenlopen op maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur.