Bij het ouder worden zien we dat de huid verslapt, het verliest haar elasticiteit en wordt ze dunner. Het onderhuidse bindweefsel wordt minder stevig, de hoeveelheid onderhuids vet neemt af. Je wangen zijn minder vol, de kaaklijn en halscontour verslappen en er ontstaan plooien rond de neus en de mond. Er zijn verschillende soorten behandelingen die de tekenen van deze natuurlijke
veroudering kunnen verminderen.

Stoor je je aan steeds meer schaduwen en verslapping in je gezicht, maar wil je niet onder het mes? Er bestaan tegenwoordig geavanceerde technieken waarbij niet geopereerd hoeft te worden, maar waar wel zeer goede resultaten mee behaald kunnen worden.

De meest gebruikte technieken hiervoor zijn:

 • Radiofrequentie- behandeling:
  is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een fijnere huidstructuur. De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke radiofrequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor
  een aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid en zorgt ervoor dat de huid wordt steviger en compacter wordt. Het is de ideale behandeling om in te zetten bij huidverslapping van het gezicht, de hals en het lichaam en voor rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond.
 • Bindweefsel massage:
  Door de bindweefselcellen tijdens de bindweefsel massage te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid weer zelf te gaan laten werken gaat de huid weer collagene en elastine vezels aanmaken die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd. Met verschillende technieken.
 • Micro needling:
  Microneedling is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling. 100% natuurlijke huidverbetering. Microneedling is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn. Gegarandeerd optimale resultaten zonder het risico op de ontwikkeling van littekenweefsel.
  -direct zichtbaar resultaat
  -veilige, 100% natuurlijke methode
  -korte behandeltijd
  -geen hersteltijd

Gratis intake

De klant is koning! Ik adviseer altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke budget! Ik geef een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken.
 
Gratis intake Contact