Rimpels wie vind ze niet vreeslijk?

Zowel mannen als vrouwen krijgen op den duur rimpels in het gezicht. Vrouwen vinden ze over het algemeen meen storend dan mannen. Rimpels ontstaan als een uiting van huidveroudering, waarbij zowel biologische inwendige factoren als uitwendige factoren een rol spelen. Huidveroudering is een normaal verschijnsel en is onvermijdelijk. Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf de twintigste jaar, vanaf het 30ste levensjaar neemt de collageen aanmaak in de huid met 1% per jaar af, maar echt zichtbaar wordt het tussen de 35ste en 40ste jaar. De snelheid en de mate waarmee de huid verouderd wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Ook de leefstijl van de persoon speelt bij huidveroudering een belangrijke rol.

Een oudere huid heeft de volgende kenmerken:

• De opperhuid wordt steeds dunner. Er treed verhoorning bij de buitenste huidlaag. De huid is veel kwetsbaarder.
• Vaak id de huid barrière verstoord en wordt de huid droger en valer.

• De hoeveelheid collageen neemt af. Collageen is een onderdeel van het bindweefsel en zorgt voor stevigheid van de huid. Hyaluronzuur, een eiwit die ook deel uitmaakt van het bindweefsel neemt ook af.
• De hoeveelheid elastine neemt af waardoor de huid minder rekbaar en soepel is.

• Door afname van zowel het collageen als het elastine in de huid wordt de huid slapper, stugger en ontstaan er rimpels en plooien.
Hiervoor hebben wij verschillende behandelingen die uw huid weer in betere conditie brengen.

Gratis intake

De klant is koning! Ik adviseer altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke budget! Ik geef een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken.
 
Gratis intake Contact