Wat zijn Fibromen of steel wratjes?

Het zijn goedaardige huid uitstulpingen en staan ook wel bekend als steekwratjes. Deze naam omdat ze eruit zien als een soort steeltjes aan de huid. Ze zijn vaak iets donkerder dan uw huidskleur en ontstaan op plekken waar wrijving is. In de hand bv door het dragen van ketting of bloese. Maar ook in het gelaat kunne ze voorkomen.

Het ontstaan van fibromen is nog niet geheel duidelijk maar ongeveer 25% van de mensen heeft ze. Soms ontstaan ze door wrijving soms door hormonale schommelingen. Ze zijn niet besmettelijk.

Bij Huidverbeteringskliniek Image behandel ik door middel van de Zapper. Hiermee behandel ik de steelwratjes dmv verbranding.

Na het verwijderen van de steelwratjes komt er op de plek een nieuw stukje huid. Deze mag de eerste tijd niet blootgesteld worden aan zonlicht. De kleur trekt langzaam bij en de huid zal weer volledig herstellen.

Gratis intake

De klant is koning! Ik adviseer altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke budget! Ik geef een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken.
 
Gratis intake Contact