Je tattoo verwijderen. Het is nu mogelijk om met de YAG laser je tattoo weg te laten laseren. Er kunnen diverse redenen zijn waardoor je van een tatoeage af wilt. Met deze laser kan ik vrijwel elke tattoo op een veilige manier verwijderen zonder risico’s. De Nd:YAG laser geeft hele korte pulsen van hoge energie af, die geabsorbeerd worden door het donkere pigment van de tatoeage. Hierdoor ontstaat er een soort explosie in de inkt, waardoor er kleine inktdeeltjes ontstaan. Het afweersysteem van het lichaam bestrijdt deze kleine deeltjes en voert ze vervolgens af.

Ik stel het apparaat ik op uw huidtype. Tijdens de behandeling geeft het apparaat kleine pulsen af waardoor de inkt verwarmd wordt. Deze inkt spat uiteen in kleine deeltjes. De tatoeage zal enigszins zwellen en de omliggende huid zal rood worden. De huis zal enigszins branderig aanvoelen. Er kunnen na de behandeling korstjes ontstaan. (En soms blaartjes) dit hoort bij het genezingsproces.

Het lichaam gaat nou zelf de inktresten “opruimen” en daarom is het van belang veel water te drinken na de behandeling.

We kunnen de tatoeage pas weer behandelen als de huid volledig genezen is dus pas weer na 6-8 weken. Het lichaam heeft deze tijd ook nodig om de inkt af te voeren.

Prijzen

Grootte tattoo Duur Prijs
6-10 cm 20 min. €40,00
10-15 cm 25 min. €45,00
15-20 cm 30 min. €50,00
20-25 cm 40 min. €55,00
25-30 cm 45 min. €60,00