De PRX-T33 Peeling is meer dan een alleen een peeling!

Voor iedereen die meer wil dan een peeling, maar geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan, is de PRX-T33 Peeling de oplossing. Deze skin booster geeft de huid een frisse oppepper en al na één behandeling zul je merken dat je huid gladder en steviger aanvoelt.

De PRX-T33 werkt anders dan andere peeling. Het is een gepatenteerde formuleren combinatie van TCA met waterstofperoxide geeft de huid een interne boost.

Het activeert de huid van binnenuit en geeft de huid direct een boost.

Anti-aging formule:

voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 een optimaal effect in kuur verband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijkende textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals microneedling en collageen pads.

Hoe werkt het:

De PRX-T33 geeft uw huid een directe boost, revitaliseert de huid van binnenuit en is een natuurlijke anti-aging behandeling. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door Thrichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur te combineren met H202 (waterstofperoxide) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA heeft een exfoliërende werking en stimuleert de papillaire dermis, activeert de vorming van fibroblasten en groeifactoren die het verouderingsproces in de huid vertragen. De H202 (waterstofperoxide) verhoogt de reactie en effect op de werking van het TCA. De stoffen zijn aangepast in de juiste sterkte, zodat zij in staat zijn te kunnen samenwerken op celniveau.

Het TCA en H202 serum passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken zo de verschillende diepere huidlagen. De huid krijgt hierdoor een intense boost. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl de H202 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageen vezels en vertraagd het verouderingsproces.

Hoe vaak?

Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur met een reeks van 3 tot 5 behandelingen met een interval van 7 a 10 dagen.

Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Voor welke huid type is de PRX-T33 behandeling geschikt?

  • Geschikt voor mannen en vrouwenvan elke leeftijd en elk huidtype.
  • Vochtarme huid
  • Verslapte huid
  • Rokers huid
  • Vale grauwe huid
  • Verbetering van de algehele huidstructuur•
  • Egaliseert de huid-structuren vergemakkelijkt het verwijderen van onzuiver-heden en mee-eters
  • Natuurlijkere vitalisering van gezicht
  • Preventie bij huidveroudering