De unieke gezichtsbehandelingen met fantastische resultaten.

  • Anti-ging intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Ze bieden uw huidspecialist bijzondere kansen om het maximale resultaat te bereiken. Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. Maatwerk in laagjes.

Verschillende producten kunnen worden gecombineerd tot een behandeling waarbij de huidspecialist de kracht en dieptewerking van de producten bewaakt. Dit is afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen en de gebruikte technieken.

Optimale formules voor pre- en post ondersteuning Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook ,een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PHDVC ™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

Prachtig resultaat: van binnenuit en van buiten naar binnen pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buitennaar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

De meeste pHformula producten hoeven na het aanbrengen op de huid niet te worden verwijderd of geneutraliseerd. Ze blijven op de huid, die de producten zelf kan opnemen en verwerken.
Een op de persoon afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging, die de huid voorbereid of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PHDVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

SKIN RESURFACING betekent huid vernieuwing. PH Formula is de eerste pharmacosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing    behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilferen van de huid. Terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar. Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buitennaar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel. Ben je benieuwd naar wat een pH Formula behandeling voor jou kan betekenen? Kom dan snel naar onze schoonheidssalon!

pH Formula behandelingen