Deze behandeling is een 3 in 1 behandeling voor huidverjonging.

Geneo+ is een innovatieve zuurstofbehandeling die de huid verjongt, verheldert en verstevigt. Het is een combinatie van twee technologieën: exfoliatie en infusie. De exfoliatie verwijdert dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De infusie voedt de huid met actieve ingrediënten zoals vitamine C, hyaluronzuur en collageen. Deze ingrediënten helpen de huid te verjongen, verhelderen en verstevigen. De behandeling is veilig, pijnloos en heeft geen hersteltijd. Het resultaat is een gezonde, stralende en jeugdige huid. U heeft direct zichtbaar resultaat.

Ultrasoon celstimulatie:

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

TriPollar radiofrequentie:

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Voordelen TriPollar

  • Vermindering van rimpels en lijntjes
  • Verbetering van gelaatscontouren
  • Verstrakking van verslapte huid
  • Versteviging van huid
  • Anti-aging