75 min. | € 80,00

De eerste behandeling bij Huidverbeteringskliniek Image is een Meet en treat behandeling. Deze behandeling start met een kennismaking en huidanalyse. Hiermee breng ik jouw wensen goed in kaart. Hierna vind er een behandeling plaats specifiek afgestemd op jouw wensen en huidconditie. De behandeling is inclusief reiniging, een peeling, masker & massage.

DE klant is koning!!. Ik adviseer altijd met persoonlijke en oprechte aandacht en met een plan op maat, waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke budget! Ik geef een eerlijk advies en beloven je geen resultaten die we niet waar kunnen maken. Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid gebruik ik naast onze professionele blik, de RS Lightskin. Dit is een huiddiagnose- apparaat waarmee ik in de diepere huidlagen kan kijken.

Om optimale resultaten te bereiken kunnen we de huid zowel van binnen als van buiten aanpakken. Ik maak daarbij onder andere gebruik van supplementen van Plant O’Vitamins. Ook kijk ik samen met jou naar je leefstijl en jou voeding. Na de behandeling zullen we jou een op maat gemaakt advies geven. Naast een behandeladvies zal ik je ook de daarbij behorende producten adviseren om het allerbeste resultaat te behalen. De prijzen variëren afhankelijk van de gewenste intensiteit van de gekozen behandeling.

Deze behandeling is maar eenmalig te boeken door nieuwe klanten.