Baal jij ook zo van al dat scheren? Geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug ? Dan is een IPL behandeling zeker iets voor jou. IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er geen haartje terug kan groeien. Het is op ieder lichaamsdeel mogelijk. En het is vrijwel pijnloos. Er zijn meerdere behandelingen nodig omdat het haar in verschillende groeifase’s zit. Als het haar niet in de goede groeifase zit zal het niet het haarzakje vernietigen en groeit er weer een haar terug.

In totaal heb je ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

Er is een mogelijkheid van vergoeding door de zorgverzekeraar bij behandeling in het gelaat.

IPL voor anti-ging /roodheden /pigment en acne

Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Uw huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien. Werd IPL in de beginfase alleen nog ingezet voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes, de nieuwste ontwikkeling op IPL-gebied is het behandelen van huidproblemen. De huidproblemen waarmee er met IPL zeer goede resultaten te zien zijn: roodheid, couperose (verwijde haarvaatjes), rosacea (ontstoken haarvaatjes), acne, pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping. Het verouderen van de huid is een proces dat al rond het 25e levensjaar begint. Couperose, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken zijn hier de bekende tekenen van. Maar ook rimpels. Door het ouder worden en door erfelijke aanleg vermindert het collageen in de huid, en invloeden van buitenaf, zoals de zon, luchtvervuiling en roken versnellen dit proces nog eens. Bij de behandeling van rimpels doet de lichtflits in de bovenste huidlagen haar werk. Het gefilterde licht geeft een prikkeling aan de huid, zodat de huidcellen gestimuleerd worden zichzelf te herstellen en te verbeteren. De huid zal vervolgens zelf weer nieuw collageen aanmaken, waardoor de conditie van het bindweefsel verbetert en het gezicht weer een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. De behandeling moet wekelijks worden herhaald. In dat geval is het resultaat gemiddeld na 3 tot 5 behandelingen duidelijk zichtbaar”

pigmentafwijkingen en couperose

Bij pigmentafwijkingen zal de lichtflits het kapsel om het pigment wegsmelten. Hierdoor zullen zich in de eerste dagen na de behandeling donkere pigmentkorreltjes gaan vormen in de huid, waardoor het gezicht een beetje vuil kan lijken. Na zo’n 10 tot 15 dagen verdwijnen deze korreltjes vanzelf weer en na gemiddeld 3 tot 5 behandelingen, die om de 2 weken worden herhaald, zal er al een goed resultaat zichtbaar zijn. De vlek is lichter geworden of zelfs helemaal weg en de huid oogt steviger en mooier. Maar ook bij algehele roodheid en bij couperose biedt IPL een blijvende oplossing. Bij deze huidproblemen zorgt de lichtflits voor een verdikking van de bloedvatwand, waardoor de verwijde bloedvaatjes worden vernauwd of verdicht. De bloedvaatjes zullen gemiddeld
al na 4 tot 6 behandelingen niet meer of in elk geval veel minder zichtbaar zijn.” De IPL couperose behandeling kan alleen bij huidje 1,2 en 3.

IPl behandlingen

Behandeling VrouwPrijs
kaaklijn, bovenlip wangen en hals€55,00
Kin€20,00
Bovenlip€15,00
Bovenlip en kaak€30,00
Bikini€40,00
Brazilian€55,00
Oksel€25,00
Brazilian en oksels€65,00
Boven benen€55,00
Gehele benen€99,00
Onderbenen incl voet en tenen€75,00
Arm volledig€99,00
Boven arm€55,00
Onderarm€55,00
Behandeling ManPrijs
Billen man€65,00
Borst€75,00
Buik€75,00
Borst en buik€135,00
Boven rug incl nek en schouders€75,00
Onderrug€75,00
Gehele rug€135,00

IPL Huidverjonging

BehandelingPrijs
IPL Huidverjonging | Gelaat€119,00
IPL Huidverjonging | Hals€79,00
IPL Huidverjonging | Decollete€79,00
IPL Acné | Gelaat€79,00
IPL Acné | Wangen (inc. jukbeenderen)€59,00
IPL Acné | Nek & Hals€119,00
IPL Acné | Schouders en rug€119,00
IPL Acné | Rug uitgebreid€159,00
IPL Couperose | Gelaat€119,00
IPL Couperose | Wangen (inc. jukbeenderen)€59,00
IPL Couperose | Neus€39,00
IPL Spider Naevi | Gelaat€99,00
IPL Spider Naevi | Lichaam / ledematen€129,00