Éminence Organic Skin Care producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen. Met meer dan een halve eeuw vakmanschap in de biologische kruidenwereld, ongeëvenaarde huidverjongingstechnieken, gecombineerd met moderne innovaties in huidverzorging en verbetering is Éminence een van de meest werkzame organische huidverzorging van deze tijd.
Deze lijn is compleet vegan en biologisch.

Wat zijn de opvallendste kenmerken van Éminence Organic Skin Care producten?

  • Vrij van parabenen, propyleenglycol, SLS, kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum.
  • Meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorgingsindustrie.
  • Niet getest op dieren.
  • Duurzame en milieuvriendelijke landbouw- en productiepraktijken.

Eminence wordt uitgevoerd door middel van de Touch treatment. Deze behandeling heeft de Award van beste behandeling gewonnen en ik ben speciaal opgeleid om deze behandeling uit te voeren. Tijdens een TouchTreatment maak ik met dieptemassages en/of bindweefselbehandeltechnieken, cupping, koude en warmte therapie verklevingen en verhardingen in spieren en bindweefsel los. Hierdoor ontspannen je spieren zich en raakt je huid beter doorbloed, de weg voor aanvoer van zuurstof en energie is weer vrij.
Hierdoor is deze behandeling veel effectenter als een traditionele behandeling.

Tegelijkertijd wordt de huid gepeeld, gevoed en gezuiverd. Afgestemd op jouw huid. Geen behandeling is hetzelfde. Ervaar dat genieten én resultaat samen kunnen gaan. De huid komt weer tot leven en jij gaat stralen.