45 min. | €69,00

Dr k is een behandeling voor een kapotte huidbarierre , zoals mensen met eczeem , roodleren in het geziech een gevoelige huid of ontstoken huid. Het is een korte behandeling met no nonsens .
Veelal ook gezien als een mannen behandeling of een behandeling bij iemand die nergens tegen kan. Deze behandeling is kort maar zeer krachtig.

Dr K Dermal Health Care

Dermaesthetics blijft vernieuwen. We introduceren in het nieuwe jaar Dr K Dermal Health Care, een nieuw medisch-cosmeceutisch merk dat als pionier in de wetenschap voor optimale huidgezondheid staat.

De intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen, zoals allergieën en eczeem enorm doen toenemen. Dit is meestal het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie. Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot de microbiota van de huid. Met passie voor de wetenschap en de anotomie van ons vitale orgaan, de huid, behandelt Dr K huidproblemen zoals huiveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid.

De focus van Dr K Dermal Health Care ligt, met continu wetenschappelijk onderzoek als basis, op de ontwikkeling van innovatieve pre- en probiotische huidvernieuwingssystemen. De reeks dermaceutische producten is anders dan alle andere producten, die in de huidverzorgingsindustrie geïntroduceerd zijn en biedt de professional de gelegenheid om de hoogst haalbare resultaten te bereiken met behoud van een uitstekende gezondheid van de huid.

Dr. Juanita Kilian is als chemicus jarenlang verantwoordelijk geweest voor de productontwikkeling van Nimue. Juanita heeft zich beziggehouden met de studie van ‘transdermal delivery systems’ en heeft unieke formuleringen ontdekt, die een grote invloed hadden op de ontwikkeling van Dr K Dermal Health Care. Het is een kleine, compacte lijn, die bestaat uit één professionele behandeling en 7 verkoopproducten. Het is een goede aanvulling op onze bestaande merken gericht op specifieke huidproblemen.