De Carbon Laser Peeling is een behandeling die het hele jaar kan worden ondergaan zonder downtime. Deze behandeling is aan te raden voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee stappen. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Q-Switch ND Yag Laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen.

Deze geweldige combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. De Carbon Laser Peeling is zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en acne huid.

We beginnen de behandeling met een grondige reiniging van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het verdampt het Carbon en hierdoor zijn we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling zorgt voor een frissere teint en een egalere huid. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd . U krijgt een heerlijk masker, en aansluitende verzorging. het fijne is dat de behandeling pijnloos is en je hebt geen downtime.

Deze behandeling staat gelijk aan 8 microdermabrasie behandelingen. De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Deze behandeling is niet geschikt voor zwangervrouwen of net na het plaatsen van filters en/of botox

  • Na een behandeling is er al zichtbaar resultaat maar we raden een kuur aan van 6 keer
  • met een tussentijd van 2 weken voor een optimaal resultaat.

Carbon laser behandelingen