Door de bindweefselcellen tijdens de bindweefsel massage te prikkelen gaat het lichaam collageen en elastine sneller aanmaken. Door de huid weer zelf te gaan laten werken gaat de huid weer collagene en elastine vezels aanmaken die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en jonger uitzien. De massage wordt zonder tussenstof uitgevoerd. Met verschillende technieken.

Micro needling

Microneedling is een klinisch bewezen behandelingsmethode voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en een jeugdige uitstraling.

100% natuurlijke huidverbetering

Microneedling is een veilige, 100% natuurlijke anti-aging behandeling. Tijdens de behandeling worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze praktisch onzichtbare microperforaties starten het natuurlijke reparatiemechanisme van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Als gevolg hiervan wordt de huid van binnenuit hersteld door regeneratie van het huidweefsel. Naast de microperforaties worden er actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar zij het meest effectief zijn. Gegarandeerd optimale resultaten zonder het risico op de ontwikkeling van littekenweefsel.
– direct zichtbaar resultaat
– veilige, 100% natuurlijke methode
– korte behandeltijd
– geen hersteltijd

 

 

Behandeling Details Prijs
Bindweefselmassage gezicht

-intensieve reiniging
-bindweefsel massage
-sheet masker
-dag/nacht verzorging
-spf

45 min. €75,00
Bindweefsel toevoeging op gezichtsbehandeling €25,00
Bindweefsel gezicht in kuurvorm €67,50