Wat fijn dat je een afspraak met mij of een van de medewerkers wilt maken!

Je kan een afspraak maken door middel van het formulier in te vullen. Ik snap dat als je voor de eerste keer komt je niet zo goed weet welke behandeling je moet kiezen.

Boek dan een Meet en treat kennismakingsbehandeling.

Tijdens deze kennismaking stel ik een aantal vragen aan je, analyseer ik je huid en gebruik ik het RS Lightskin analyse apparaat. Hierna ontvangt je een advies en (indien gewenst) een behandelplan. Indien je de Meet en Greet boekt ontvang je daarbij een behandeling die past bij jouw wensen en huidtype.

Afspraak boeken;

  1. Kies de behandeling die je wilt boeken.
  2. Mocht je meerdere behandelingen op 1 tijdstip willen boeken kan je ze allemaal aanvinken in 1 boeking.
  3. Kies een datum en tijdstip
  4. Vul je gegevens volledig in

Mocht er geen datum en / of tijdstip open staan wat je uitkomt kan je per mail (info@imagekliniek.nl) of per app 06-16266244) contact opnemen zodat er gekeken kan worden of eventueel nog andere mogelijkheden zijn!

Je kan ook gebruik maken van de wachtlijst optie, als er nu geen mogelijkheid is op de jouw gewenste datum / tijd kan je dit aangeven door een mail te sturen naar

info@imagekliniek.nl met de jouw gewenste tijd, datum en dienst. Mochten we een uitvaller hebben nemen we contact met je op!

Wijziging of annuleren van uw afspraak

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak tot 48 uur voorafgaan aan de behandeling annuleren.

Indien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft zijn er geen kosten aan verbonden.

Indien je de afspraak binnen 48 uur annuleert zijn wij genoodzaakt om, als dit de eerste keer is, 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Als dit de tweede keer of meer is dan zijn wij genoodzaakt om 75% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Bij een afzegging 12 uur van te voren brengen wij 100% van de behandelingskosten in rekening.

In geval van ziekte en onvoorziene omstandigheden zal er op maat worden gekeken, maar er zal wel een gedeelte van de behandelingskosten verrekend worden.

Je mag ook altijd een bekende van je blij maken met jouw reservering, geef ons dan tijdig de naam en het telefoonnummer door van deze persoon.

Mocht je zonder enige afmelding niet op de afspraak verschijnen zullen wij 100% van de prijs van de gereserveerde behandeling in rekening brengen.